Publicat în COLECŢII BC, JOCURI DE SOCIETATE, servicii noi de bibliotecă, tineri

Tinerii şi societatea: cunoaştere – aplicare – integrare


Tinereţea este cea mai senină perioadă a vieţii, când omul încă nu a ieşit din copilărie şi adolescenţă, dar deja începe să conştientizeze maturitatea. Şi ce poate fi mai frumos decât o tinereţe sorbită picătură cu picătură din cupa vieţii?

Jocul vietii 1Tocmai pentru a celebra tinereţea, la data de 12 august a fiecărui an este marcată Ziua Mondială a Tineretului. În acest scop, societatea dedică activităţi menite să activizeze viaţa tinerilor prin diverse proiecte care să-i ajute să se dezvolte pe mai multe planuri, pregătindu-i astfel de viaţa adultă.

Ţinând seama de aceste dominante – plăcerea jocului şi necesităţile viitorului, am considerat oportun să propunem tinerilor un mod inedit de simulare a vieţii, prin care să anticipeze obstacolele ce pot apărea şi să le propună soluţii cât mai creative. „Jocul Vieţii” este destinat celor care vor să guste din viaţa maturilor rămânând copii.

Cum se joacă? Regulile sunt simple: se adună 2-6 jucători care vor să încerce să fie adulţi. După ce s-a asamblat tabla de joc, fiecare dintre ei învârte ruleta, iar cel la care aceasta s-a rotit cel mai mult începe jocul. Acesta e asemănător cu desfăşurarea jocului „Monopoly”, dar fiţi siguri că e mult mai palpitant! Aveţi de făcut o facultate, de ales o carieră, de format o familie şi de câştigat averi, simulând viaţa celor mari. Succesul depinde doar de voi! Vedeţi unde vă vor duce alegerile!Jocul vietii 3

Vă îndemnăm să veniţi la bibliotecă şi

să primiţi plăcerea unui joc util pentru viitorul vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s