Hai să renunțăm împreună la fumat


2222222222222222Din  anul 1987 Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat ziua de 31 mai ,”Ziua Mondială fără Tutun” într-o iniţiativă de a atrage atenţia asupra pericolului utilizării tutunului pentru societate. Ziua mondială impotriva tutunului a reprezentat un bun prielej pentru fumatori sa se lase de acest viciu. Unii dintre ei au reusit, unii NU. Statisticile arata ca, la nivel global, consumul de tutun provoaca anual moartea a 6 milioane de oameni, dintre care, in mod paradoxal, 600.000 sunt nefumatori, dar expusi fumatului pasiv.

Organizarea Zilei mondiale fara tutun are ca scop informarea şi sensibilizarea populaţiei cu privire la riscurile generate de consumul de tutun, precum ţi încurajarea factorilor de decizie de a lua măsuri stricte în privinşa produselor din tutun şi conştientizarea riscurilor la care se expun fumatorii. Fumatul odata era un moft, apoi un lucru „cool”, însa în prezent, fumatul a devenit o problemă mondială, deoarece afectează nu numai sanatatea, ci si mediul înconjurator.

Aşa că Biblioteca Centrală te motivează prin  10 motive si o listă bibliografică sa te lasi de fumat…. sau să nu te apuci niciodată.

http://opac.hasdeu.md/cgi-bin/koha/opac-shelves.pl?viewshelf=277&sortfield=11

 1. Vei trăi mai mult
 2. Vei economisi bani
 3. Vei respira mai usor
 4. Vei arata mult mai tânar
 5. Vei mirosi mai bine
 6. Îti vei inbunataţi viaţa sexuală
 7. Vei fi mai productiv
 8. Vei ajuta nefumatorii
 9. Vei avea copii sanatosi
 10. Vei avea o minte saasă
Anunțuri

Un răspuns

 1. Nas primeiras edições da atração, tela Dicas da Semana apresentava dicas sobre relacionamento ou sexo dadas por três casais. http://Dhp.ch/destiny/index.php?mod=users&action=view&id=318568

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s