Lansarea proiectului de antreprenoriat pentru liceeni „Change Moldova”


Astăzi, 17 septembrie 2016, la Biblioteca Centrală a avut loc lansarea proiectului de antreprenoriat pentru liceeni „Change Moldova” organizat de Diamond Challenge, o organizaţie neguvernamentală.1

În cadrul proiectului de azi s-a discutat despre organizarea unui concurs pentru elevi cu scopul de a le dezvolta abilităţile în antreprenoriat. Concursul este organizat la nivel de ţară, dar aceste idei de afaceri sunt jurizate de un juriu format din experţi internaţionali. Cea mai bună idee de afacere va cîştiga concursul pentru a merge în etapa următoare. La nivel de ţară, căştigătorul va primi un premiu de 10 000 de dolari americani şi are şansa de a-şi implementa ideea sa de afacere în ţară sau să îşi continuie studiile la o instituţie de învăţămînt univeristar. Doritorii de a participa la concurs trebuie să elaboreze planul de afaceri pe 5 pagini, în limba engleză, să se înregistreze pe diamondchallenge.md şi să urmeze toate procedurile.

Experţii din cadrul organizaţiei Diamond Challenge oferă suport informaţional pentru cei interesaţi. Mai multe detalii aflaţi pe pagina oficială a organizaţie http://diamondchallenge.org/, pagina de facebook https://www.facebook.com/diamondchallengemd/?fref=ts, email: info@diamondchallengemoldova.org sau numerele de telefon 069007798 şi 060067681.

Sesiunea de informare mai poate fi văzută şi pe pagina de facebook a Diamond Challenge.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s